Support för myPhonak app

Nedladdning

Funktionerna Fjärrsupport och Hörseldagbok är endast tillgängliga i Australien, Kanada, USA, Storbritannien, Frankrike, Spanien, Italien, Tyskland och Schweiz.
Genom att ladda ner appen bekräftar du att du och dina föräldrar eller vårdnadshavare, om du ännu inte fyllt 16 år, samtycker till användarvillkoren och sekretesspolicyn.

Du behöver ha Adobe Acrobat Reader installerat för att kunna läsa instruktionerna. Gå till Adobe.com för att ladda ned det. Du kan beställa en kostnadsfri papperskopia av bruksanvisningen från din Phonak. Kopian kommer att skickas inom 7 dagar.

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iOS är varumärken som tillhör Apple Inc. och som har registrerats i USA och ara länder.
Logotyperna för Android, Google Play och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc.