Phonak høreapparatapper

Phonak Support App

Phonak Support App er laget for å hjelpe deg med tilvenningen til dine nye Phonak Venture-høreapparater. Håndtering og vedlikehold av høreapparatene er illustrert og beskrevet på en brukervennlig måte, og er tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk og spansk. Etter nedlasting følger du veiviseren for å tilpasse appen til dine spesifikke høreapparater.

Gå til App Store for iPhone

Gå til Google Play for Android

Phonak Support App

Funksjonene i appen

1. Customized support to your specific hearing aid
2. Getting started
3. Step-by-step instructions
4. Troubleshooting guides
5. Clinic contact data

Støttede Phonak-høreapparater

• Audéo V-10
• Audéo V-312
• Audéo V-312 T
• Audéo V-13
• Boléro V-M
• Boléro V-P
• Boléro V-SP

Støttede Phonak-høreapparater

• Audéo V-10
• Audéo V-312
• Audéo V-312 T
• Audéo V-13
• Boléro V-M
• Boléro V-P
• Boléro V-SP

Tinnitus Balance App

Denne gratis appen til smarttelefon gjør det mulig å opprette et

personlig bibliotek med lyder og musikk. Bruk disse lydene til å redusere hvor mye du legger merke til og irriterer deg over tinnitus.

Gå til App Store for iPhone

Gå til Google Play for Android

Phonak Tinnitus Balance App

Phonak RemoteControl App

Phonak RemoteControl App tilbyr avanserte fjernkontrollfunksjoner for Phonak Venture-høreapparater og konfigurasjonsalternativer for Phonak-streamere ved hjelp av en smarttelefon. Den brukes i kombinasjon med ComPilot II eller ComPilot Air II. Denne appen er tilgjengelig for Android™ og iOS®.

Gå til App Store for iPhone
Gå til Google Play for Android

Eller skann QR-koden nedenfor.

Phonak RemoteControl App

Last ned fra Google Play

Phonak RemoteControl App på Google Play

Last ned fra iTunes

Phonak RemoteControl App på iTunes

Phonak Leo – interaktive historier

Denne interaktive versjonen av Leos bok er tilgjengelig i Apple App Store for iPad-brukere. Bruk den til å følge Leos eventyr, og del hans fortellinger på skjermen med familie og venner. Appen er gratis og tilgjengelig på åtte språk.

Gå til App Store for iPad

Phonak Leo App for barn med hørselstap