Varför startar inte min laddningsbara Phonak-hörapparat?

Phonak-hörapparaten startar inte efter att den tagits bort från laddaren. Startlampan blinkar inte grönt, indikatorlampan lyser inte och inget ljud hörs i hörapparaten.
Möjliga orsaker och felsökning:
  • Inställningar för automatisk funktionsaktivering. Om den automatiska funktionsaktiveringen är inaktiverad aktiveras inte hörapparaten automatiskt när du tar upp den från laddaren. Håll in den nedre delen av knappen i tre sekunder tills indikatorljuset blinkar med ett grönt sken för att aktivera hörapparaten manuellt.

• Hörapparaten är helt urladdad. Hörapparaten laddades inte eftersom laddaren var felaktigt ansluten till strömkällan eller så satt hörapparaten inte rätt i laddaren. Placera den laddningsbara hörapparaten i den strömanslutna laddaren och låt ladda i tre timmar, oavsett vad indikatorlampan visar.
​​​​​​​​​​​​​​
  • Hörapparaten måste startas om.
    • Instruktion för Phonak Infinio-hörapparater: Håll ner tryckknappen i minst 15 sekunder. Det har ingen betydelse om hörapparaten är på eller av innan du trycker på knappen. Efter 15 sekunder börjar indikatorljuset på hörapparaten att blinka grönt för att sedan anta ett fast grönt sken. Hörapparaten är redo för användning.
    • Instruktion för övriga laddningsbara Phonak-hörapparater: Tryck längst ned på hörapparatsknappen i minst 15 sekunder. Sätt hörapparaten i laddaren som är ansluten till en strömkälla och vänta tills indikatorljuset blinkar grönt. Det kan ta upp till 30 sekunder. Nu ska du kunna använda hörapparaten.
Kontakta din audionom om problemet kvarstår.