Varför visas Bluetooth-streamingprogrammet i myPhonak app när jag inte streamar aktivt?

Mina hörapparater växlar ofta till Bluetooth-streamingprogrammet.
När dina hörapparater är anslutna till din telefon för att streama ljud och telefonsamtal växlar de till Bluetooth-streamingprogrammet om det sänds ljud från din telefon. Detta inkluderar olika scenarier som:
  • Ringsignalen för inkommande samtal.
  • Ljud från videor, musik eller annan media som spelas upp på din telefon.
  • Aviseringsljud, inklusive varningstoner för textmeddelanden, e-postmeddelanden eller appaviseringar.
  • Systemljud som app- och knappljud samt skärmlåsljud".
Vi rekommenderar att du stänger av aviserings- och systemljud. Gå till dina telefoninställningar för att inaktivera dessa ljudinställningar.