Skip to main content

Vad kan användare tacka nej till eller ta bort under installationen av myPhonak?

Det är frivilligt att delta i produktförbättring genom att dela data om appanvändning och/eller hälsodata.

 Båda typerna av data är avidentifierade och kan inte kopplas tillbaka till en användare. Om appen precis har installerats kommer användaren att bli ombedd att tacka ja eller tacka nej efter att användaren har godkänt sekretessmeddelandet och användarvillkoren. När appen uppdateras kommer användarens tacka ja- och tacka nej-inställningar att finnas kvar, så användaren behöver inte svara på frågan igen. Användare har dock möjlighet att ändra sitt val rörande delning av data när som helst i appen.