Vilka program kan jag välja med tryckknappen på min hörapparat?

Vilka program finns på tryckknappen och hur kan användaren ta reda på vilka program som är tillgängliga?

Beroende på vilken hörapparatmodell som används kan audionomen ha förinställt vissa program så att de går att komma åt via hörapparatens tryckknapp. Dessutom är det senast använda anpassade programmet tillgängligt via tryckknappen automatiskt.
Phonak Paradise-hörapparater är begränsade till 10 anpassade program. Med den senaste uppdateringen av myPhonak app är högst 10 anpassade program tillgängliga.
Vilka program som är tillgängliga på tryckknappen går att se i sektionen Enheter under "HÖRAPPARATPROGRAM". De program som är tillgängliga har en tryckknappsikon bredvid sig. Om du inte vill använda appen är det bara att klicka på knappen på hörapparaten för att bläddra igenom de tillgängliga programmen.