Vilka program kan jag välja med tryckknappen på min hörapparat?

Vilka program finns på tryckknappen och hur kan användaren ta reda på vilka program som är tillgängliga?

Beroende på vilken hörapparat som används kan audionomen ha konfigurerat vissa program så att de är tillgängliga via tryckknappen på hörapparaten. Dessutom är det egna program som användes senast i myPhonak app tillgängligt automatiskt via tryckknappen.

Du kan se vilka program som är tillgängliga via tryckknappen i sektionen Enheter under "HÖRAPPARATPROGRAM" i myPhonak app. Program som går att använda med tryckknappsfunktionen kommer att ha en ikon bredvid sig. Du kan trycka på knappen på hörapparaten för att navigera genom de tillgängliga programmen, du behöver inte använda appen.