Varför hör jag telefonaviseringar i mina hörapparater trots att jag tryckt på "tyst" i myPhonak-appen?

Att aktivera tyst läge på hörapparaten (mikrofoner) i myPhonak app tystar inte inkommande samtal eller aviseringar. Telefonsamtal och aviseringsljud måste hanteras i telefonens inställningar.
Översikt över prioriteringen av trådlösa gränssnitt:
  1. Att lyssna på den akustiska miljön (hörapparatens mikrofoner) är basen eller lägsta prioritet.
  2. Bluetooth-ljud (A2DP) och anslutna tillbehör, t.ex. TV Connector eller Roger, kommer att höras så snart den trådlösa signalen tas emot. Den streamade insignalen blir tillgänglig i växlingssekvensen så länge du är inom räckvidd för den streamande enheten.
  3. Bluetooth-telefonsamtal (HFP) har alltid högsta prioritet och en samtalsavisering kommer att höras. Inkommande samtal kan tas emot eller avvisas.

Observera:
  • Flerfunktionsknappen på hörapparaterna och TV Connector-inställningarna kan anpassas av din audionom.
  • Som standard förblir hörapparatmikrofonerna aktiverade under mottagande av streamingsignaler. Balansen mellan hörapparatmikrofonerna och streamingsignalerna är anpassningsbar.
  • Hörapparatanvändaren kan växla mellan tillgängliga streamingprogram manuellt. Den streamade insignalen visas bara i växlingssekvensen om den är aktiv. Den senast aktiva streamingen läggs alltid till i slutet av växlingssekvensen.