Var finns bruksanvisningen för myPhonak app?

Bruksanvisning för myPhonak app

Besök www.phonak.com/myphonakapp för att komma åt bruksanvisningen för myPhonak app.

Kompatibilitetsinformation
För att använda myPhonak app krävs Phonak-hörapparater med Bluetooth-anslutningsmöjligheter. Det är möjligt att använda myPhonak app på:
- Telefoner med Bluetooth® Low Energy (LE)
- Mobila iPhone®-enheter som kör iOS® Version 15.0 eller senare
- Google Mobile Services (GMS)-certifierade Android™-enheter med stöd för Bluetooth® 4.2 och Android OS 8.0 eller senare

Använd kompatibilitetskontrollen för att avgöra om en smartphone är kompatibel: Kompatibilitetskontroll