Vad innebär funktionen Tryckkontroll i myPhonak app?

Avsedd användning av funktionen Tryckkontroll och hur du styr den i myPhonak app
I den senaste versionen av myPhonak app finns Tryckkontroll i sektionen Enheter och kan användas till följande:
  • ta emot/avsluta samtal eller streaming
  • pausa/återuppta streaming från en ansluten Bluetooth®-enhet
  • komma åt röstassistenten på smartphones

Tryckkontroll är endast tillgängligt i vissa hörapparater. Mer information om funktioner får du av din audionom.

Dessutom kan användaren justera tryckkontrollkänsligheten. Den här funktionen är endast tillgänglig för
vissa hörapparatmodeller