Vad ska jag göra om min Phonak-hörapparat inte vill ansluta till en Mac-dator eller bärbar dator?

Det går inte att ansluta min hörapparat till en Mac-dator eller en bärbar dator
Ändra Bluetooth-inställningarna för telefonsamtal från adaptiv till fast bandbredd. Detta kan göras i myPhonak app, eller så kan din audionom göra det i anpassningsprogramvaran.

VIKTIGT: Starta om hörapparaten för att aktivera de nya inställningarna.