Hur kan jag enkelt parkoppla och använda Phonak-hörapparater via Bluetooth med min iPhone?

Tips och råd för iPhone för att säkerställa enkel parkoppling och användning av Phonak-hörapparater
  1. Se till att telefonen är uppdaterad till den senaste iOS-versionen: Inställningar – Allmänt – Om – Version.
  2. Om ditt telefonsamtal inte hörs automatiskt i hörapparaterna kan du ändra ljuddirigeringen för samtalet på telefonen: Inställningar – Allmänt – Tillgänglighet – Ljuddirigering för samtal – Ändra till Bluetooth-headset.
  3. Om du hör tangentbordsljud i dina hörapparater ska du stänga av hörbara signaler: Inställningar – Ljud &och haptik (iPhone 6s och senare) eller Ljud. Bläddra ner och stäng av tangentbordsljud och låsljud. Välj ring- eller aviseringssignal för varje alternativ (text, röstbrevlåda, e-post, ringsignal osv.) och ändra varje aviseringssignal manuellt från det för tillfället valda ljudet till ”Inget” eller ”Vibrera”.
  4. Stäng öppna appar: På hemskärmen trycker du snabbt på hemknappen (längst ned) två gånger och drar sedan skärmen åt vänster eller höger för att visa listan med appar. Bläddra genom listan med appar, håll appen nedtryckt och svep sedan upp och bort från skärmen.
  5. Stäng öppna appar (iPhone X och nyare): Från hemskärmen drar du uppåt från skärmens nederkant och stannar nära mitten av skärmen tills alla öppna appar visas. Bläddra genom listan med appar, håll fingret på appen och tryck sedan på det röda minustecknet.

Om ingen av de nämnda punkterna hjälper, starta om din telefon och försök igen.