Hur inaktiverar jag aviseringsljud och systemljud på en Android-smartphone?

Instruktioner för Samsung Galaxy
För att inaktivera systemljud:
1. Gå till Inställningar (kugghjulsikonen)
2. Tryck på Ljud och vibration
3. Inaktivera systemljud – flytta reglagen från höger till vänster (reglageikonerna kommer att bli gråtonade).

Systemljud är nu inaktiverade på din Android-smartphone.

För att stänga av aviseringar för utvalda applikationer:
1. Gå till Inställningar (kugghjulsikonen)
2. Tryck på Aviseringar
3. Tryck på Mer
4. Stäng av aviseringar för utvalda appar – flytta reglagen från höger till vänster (reglageikonerna kommer att bli gråtonade).

Aviseringar för utvalda appar är nu inaktiverade på din Android-smartphone.

För att inaktivera alla aviseringsljud:
1.    Gå till Inställningar (kugghjulsikonen)
2.    Tryck på Ljud och vibration
3.    Tryck på Aviseringsljud
4.    Välj "Tyst".

Aviseringsljud är nu inaktiverade på din Android-smartphone.