Hur lägger jag till widgeten för myPhonak app på en Android-smartphone?

Så här lägger du till en widget i Android

På smarttelefoner med Android går det att lägga till myPhonak-widgeten på startskärmen.

Metoden kan skilja sig åt lite beroende på enhetens tillverkare eftersom vissa kan ha olika versioner av Android. Men oavsett vilken enhet du har så borde du kunna följa dessa instruktioner:

1. Tryck och håll in på ett tomt område på startskärmen tills du ser skärmen zooma ut och några alternativ visas längst ned på skärmen.

1. Ett av dessa alternativ borde heta widget. Tryck på det.

1. Nu ser du några widgetar rekommenderade för dig baserat på vilka appar du använder oftast. Bläddra ned på listan med widgetar tills du hittar myPhonak-widgeten och tryck för att välja den.
    I vissa telefoner kan du söka efter myPhonak i "sök efter widget" och det är även möjligt att flera visuella alternativ för myPhonak-widgeten visas.

2. Tryck och håll in din valda widget och placera den på startskärmen.