Hur många egna program kan sparas i appen?

Hur många egna program har användaren möjlighet att spara i appen? Var hittar man dem?

Phonak Paradise-hörapparater är begränsade till 10 egna program. Med den senaste uppdateringen av myPhonak app går det att skapa upp till 10 egna program. Högst 4 egna program kan genereras med utgångspunkt från samma basprogram. Alla programmen visas i karusellen i sektionen Hem eller i sektionen Enheter under "HÖRAPPARATPROGRAM".