Hur många Bluetooth®-enheter kan jag parkoppla och ansluta till mina Phonak-apparater?

Phonak-apparater kan parkopplas med upp till åtta Bluetooth-aktiverade enheter. Två enheter kan vara anslutna åt gången.

Du kan parkoppla upp till åtta Bluetooth-enheter (t.ex. smartphones) med dina Phonak-apparater, varav två kan vara anslutna åt gången.

Med Marvel-apparater kan endast två Bluetooth-aktiverade enheter (t.ex. smartphones) parkopplas med hörapparaterna, varav en enhet kan vara ansluten åt gången.

Om du vill parkoppla en ny smartphone med Phonak-hörapparaterna följer du de här stegen:

1. Klicka på "Glöm enheter" på den enhet som är parkopplad för tillfället.
  2. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på den enhet som du ska parkoppla med. Sök efter Bluetooth-aktiverade enheter i anslutningsmenyn.
  3. Aktivera Bluetooth i hörapparaterna. Batteridrivna hörapparater: Öppna batteriluckan, vänta i 5 sekunder och stäng den sedan igen. Laddningsbara hörapparater: Stäng av och starta hörapparaten igen med tryckknappen.
  4. Hörapparaterna kommer nu att ansluta till den andra Bluetooth-enheten.