Hur många Bluetooth®-aktiverade enheter (t.ex. smartphones) går det att ansluta till Phonak-hörapparater?

Hur många Bluetooth-aktiverade enheter (t.ex. smartphones) kan användaren ansluta till sina Phonak Marvel- eller Paradise-hörapparater?

Med Paradise-hörapparater går det att parkoppla upp till åtta Bluetooth-aktiverade enheter till hörapparaterna.  Två enheter kan vara anslutna samtidigt.

Med Marvel-hörapparater går det att parkoppla två Bluetooth-aktiverade enheter (t.ex. smartphones) till hörapparaterna. En enhet kan vara ansluten åt gången.

Om du vill parkoppla en ny smartphone med Phonak-hörapparaterna följer du de här stegen:

1. Klicka på "Glöm enheter" på den enhet som är parkopplad för tillfället.
2. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på den enhet som du ska parkoppla med. Sök efter Bluetooth-aktiverade enheter i anslutningsmenyn.
3. Aktivera Bluetooth i hörapparaterna. Batteridrivna hörapparater: Öppna batteriluckan, vänta i 5 sekunder och stäng den sedan igen. Laddningsbara hörapparater: Stäng av och starta hörapparaten igen med tryckknappen.
4.Hörapparaterna kommer nu att ansluta till den andra Bluetooth-enheten.