Varför byter mina Phonak-hörapparater program när de får en ljudavisering?

När hörapparaterna tar emot en ljudsignal från din smartphone aktiveras ett streamingprogram automatiskt.
När streamingen är klar kommer det program som användes senast att aktiveras.

För Marvel-apparater gäller följande: När streaminghändelsen är över kommer basprogrammet som användes för att skapa det senast använda egna programmet att aktiveras. Om det senast använda egna programmet t.ex. var baserat på det automatiska programmet kommer det automatiska programmet att aktiveras.

För att undvika det här beteendet rekommenderar vi att du inaktiverar vissa ljud i inställningarna på din smartphone, t.ex. systemljud, knappljud, tangentbordsljud, skärmlåsljud, skärmbildsljud, appljud och aviseringsljud vid meddelanden (t.ex. SMS, e-post och push-meddelanden).