Hur återställer jag min laddningsbara Phonak-hörapparat när knapparna inte fungerar?

Hörapparaterna slutar svara (låser sig)
Starta om din hörapparat
Använd den här tekniken om din hörapparat har fastnat i ett feltillstånd. Inga program eller inställningar kommer att tas bort.

Instruktion för Phonak Infinio-hörapparater:
Håll ner tryckknappen i minst 15 sekunder. Det har ingen betydelse om hörapparaten är på eller av innan du trycker på knappen. Efter 15 sekunder börjar indikatorljuset på hörapparaten att blinka grönt för att sedan anta ett fast grönt sken. Hörapparaten är redo för användning.

Instruktion för övriga laddningsbara Phonak-hörapparater:
  1. Håll inne den nedre delen av knappen i minst 15 sekunder. Det spelar ingen roll om hörapparaten är på eller av när du börjar hålla inne knappen. Du får ingen bekräftelse (ljus/ljud) på när det har gått 15 sekunder.
  2. Placera hörapparaten i den strömanslutna laddaren och vänta tills indikatorljuset blinkar grönt. Detta kan ta upp till 30 sekunder. Hörapparaten är nu redo att användas.