Går det att ansluta olika typer av hörapparater till myPhonak appen?

Ansluta myPhonak appen till hörapparater med olika kombinationer av enheter -> hörapparat som stöds av myPhonak app

Ja, det finns kompatibla kombinationer av hörapparater som fungerar med myPhonak appen.
Version 6.6.0 eller senare av myPhonak appen har stöd för hörapparater av R- och RT-hörapparater.

myPhonak appen har stöd för följande kombinationer av kompatibla hörapparater:

1. Audéo M-R och Audéo M-RT
  2. Audéo P-R och Audéo P-RT
  3. Audéo L-R och Audéo L-RT
  4. Bolero M-M och Naida M-SP

Bägge hörapparaterna behöver ha samma funktionsnivå. Kontakta din audionom för mer information.