Så här parkopplar du din Phonak-hörapparat med en iPhone® för att ringa samtal och strömma medier

Ansluta Phonak-hörapparater till Bluetooth® på iPhone®
1. Gå till din iPhones hemskärm och tryck på ikonen "Inställningar".
2. Tryck på "Bluetooth®"-ikonen i inställningsmenyn.
3. Tryck på reglaget för att aktivera Bluetooth.
4. Öppna först batteriluckorna i 5 sekunder och stäng dem sedan igen, eller stäng av hörapparaterna och slå på dem igen om du har uppladdningsbara Phonak-hörapparater.
5. Efter några sekunder visas namnet på dina Phonak-hörapparater på iPhone-skärmen.
6. Välj hörapparaten i listan över Bluetooth-aktiverade enheter.
7. Ett pip från hörapparaten bekräftar att parkopplingen har lyckats.

Din iPhone är nu ansluten till Phonak-hörapparaterna.