Ansluta Phonak-hörapparater till en Android™-smartphone

Hur parkopplar och ansluter jag mina hörapparater till Android™?
 1. Gå till Android-telefonens hemskärm och tryck på ikonen "Inställningar".
2. Tryck på "Bluetooth®"-ikonen i inställningsmenyn.
3. Tryck på reglaget för att aktivera Bluetooth.
4. Öppna först batteriluckorna i 5 sekunder och stäng dem sedan igen, eller stäng av hörapparaterna och slå på dem igen om du har uppladdningsbara Phonak-hörapparater.
5. Efter några sekunder visas namnet på dina Phonak-hörapparater i listan över tillgängliga enheter.
6. Välj hörapparaten i listan över Bluetooth-aktiverade enheter.
7. Ett pip från hörapparaterna bekräftar att parkopplingen har lyckats.

Din Android-smartphone är nu ansluten till Phonak-hörapparaterna.