Skip to main content

Kan användare tacka nej till eller återkalla sitt godkännande av sekretessmeddelandet och användarvillkoren?

Kan användare tacka nej till eller återkalla sitt godkännande av sekretessmeddelandet och användarvillkoren?

Nej. För att kunna använda appen måste användaren godkänna sekretessmeddelandet och användarvillkoren.