Kan jag ladda min Phonak-hörapparat med en powerbank?

Hörapparater laddas med mycket låg strömförbrukning. De flesta powerbanks tolkar denna låga strömförsörjning som en signal att den anslutna enheten är fulladdad och därför laddar de inte, eller så slutar de att ladda efter några minuter.
De flesta powerbanks har en automatisk på/av-funktion, vilket innebär att de stängs av vid låg strömförbrukning för att bevara de interna strömreserverna. Hörapparater laddas med mycket låg strömförbrukning jämfört med exempelvis mobiltelefoner. De flesta powerbanks tolkar denna låga strömförsörjning som en signal att den anslutna enheten är fulladdad och därför slutar de att ladda och stängs av. Detta kan resultera i att en hörapparat är påslagen när du tror att den laddas.

Vi rekommenderar att du inaktiverar hörapparatfunktionen "Auto På" för att förhindra att hörapparaten slås på automatiskt när powerbanken stängs av. Detta hjälper till att förhindra ytterligare urladdning av hörapparaterna.

Följ stegen för att aktivera/inaktivera AUTO PÅ.
1.    Öppna myPhonak app
2.    Tryck på "Enheter"
3.    Tryck på "AUTO PÅ"
4.    Aktivera/inaktivera AUTO PÅ genom att flytta reglaget.