Hur kan jag enkelt parkoppla och använda Phonak-hörapparater via Bluetooth med min Android-smartphone?

Tips och råd för Android-telefoner för att säkerställa enkel parkoppling och användning av Phonak-hörapparater
  1. Se till att telefonen är uppdaterad till den senaste Android-versionen
  2. Stäng av tangentbordsljud: Inställningar – Ljud – Avmarkera knappljud
  3. Stäng öppna appar (alla Android-telefoner är inte likadana, detta är ett exempel på en Samsung S8):

a. Svep uppåt från nederkanten
b. Välj ikonen som ser ut som två "L" (längst ner till vänster)
c. Stäng varje enskild app eller välj "Stäng alla"

Om ingen av de nämnda punkterna hjälper, starta om din telefon och försök igen.