iPhone

Hur ansluter jag mina Phonak Audéo B-Direct hörapparater till min iPhone?

1. Gå till iPhones hemskärm och tryck på ikonen ”Inställningar”.
  2. Tryck på ”Bluetooth”-ikonen i inställningsmenyn.
  3. Tryck på reglageknappen bredvid Bluetooth för att aktivera Bluetooth.
  4. Öppna först batteriluckorna till Audéo B-Direct hörapparaterna i 5 sekunder och stäng dem sedan.
  5. Efter några sekunder visas namnet på din Audéo B-Direct

på iPhones skärm. Tryck på den för att välja.

6. Nu visas ett meddelande om att Bluetooth begär parkoppling. Tryck på ”Parkoppla”.
  7. En anslutningssignal hörs i den parkopplade hörapparaten.
  8. Din iPhone är nu ansluten till Audéo B-Direct.

Varför hittar min iPhone inte mina Phonak Audéo B-Direct hörapparater?

i. Är Bluetooth aktiverat på telefonen?
Det finns två sätt att göra det:

• Alternativ 1:
  1. Svep uppåt från iPhone-skärmens undre kant för att öppna Kontrollcenter.
  2. Svep mot höger sida av skärmen tills du ser en rad med ikoner längst upp i Kontrollcentermenyn.
  3. Kontrollera att Bluetooth-symbolen är markerad och blå i den översta raden med ikoner. Om den inte är det, tryck på den för att aktivera Bluetooth.
  • Alternativ 2:
  1. Tryck på ikonen ”Inställningar” på iPhones hemskärm.
  2. Tryck på ”Bluetooth” i inställningsmenyn.
  3. Kontrollera att reglageknappen är grön.
  4. Om reglageknappen inte är grön, tryck på den för att aktivera Bluetooth.