Cropped image of man using smart phone
Smiling female entrepreneur using smart phone at home office
Middle-aged man wearing a hearing aid having a video conversation via a smartphone that he is holding in his hand.
Egna inställningar

myPhonak app

myPhonak är en kostnadsfri app för smartphones som är enkel att använda och som är full av funktioner som ger mervärde och unika alternativ för personlig anpassning, så att du kan ta kontroll över din hörsel. Den främjar ditt välbefinnande och passar perfekt in i din livsstil. Kompatibel med alla Lumity-hörapparater.

• Ny valfri tvåfaktorsautentisering1
  • Ny Widget för snabb tillgång till de vanligaste funktionerna
  • Ansluter direkt till dina Phonak-hörapparater för en personligt anpassad hörselupplevelse
  • Samlar in hälsouppgifter och övervakar din användning av hörapparaten
  • Du kan träffa din audionom på distans
  • Det går att välja Mörkt läge i appen om du vill ha ett mörkare tema​
Kvinna justerar telefonen när hon går

Förbättrad användarvänlighet och säkerhet

Vi introducerar ytterligare funktioner för att göra din hörselupplevelse ännu smidigare och säkrare.

Banbrytande säkerhet

myPhonak-kontoinnehavare kan nu lägga till ett ytterligare säkerhetslager med valfri tvåfaktorsautentisering1. Med tvåfaktorsautentisering behöver användare förutom att ange sitt lösenord även ange en kod som skickas till deras registrerade e-postadress eller mobilnummer.

Det här valfria säkerhetslagret konfigureras med tre enkla steg:

1. Logga in på myPhonak-kontot.
  2. Välj den andra verifieringsmetoden: e-post eller telefon.
  3. Ange den verifieringskod du får skickad till dig.

My Phoank App Screen on device

Anpassning inom räckhåll

Du kommer åt de vanligaste myPhonak-funktionerna direkt från din startskärm. Med myPhonak-widgetar² kan du enkelt kontrollera och justera:

• Anslutningsstatus, aktivt program och batteristatus (endast iOS-användare)
  • Volym, aktivt program och tyst läge (endast Android-användare)

Ladda ner appen och skapa ett konto

Skapa ett myPhonak-konto och dra nytta av:

• Registrering av användningstid, steg och hjärtfrekvens3
  • Ett säkert konto där du kan lagra hälsodata
  • Tvåfaktorsautentisering

Styr din personliga hörselupplevelse

Förinställ dina hörapparater på den volym du tycker är mest bekväm och välj program för fastställda lyssningssituationer som anpassas efter dina unika hörselbehov. Funktionerna inkluderar:

• Dynamic Noise Cancellation, talfokus, med mera
  • Tre förinställda miljöbaserade program från Phonak Target, inklusive Restaurang, TV och Musik
myPhonak hearing aid app interface.
myPhonak hearing aid interface - health and well-being functions.

Känn att du har kontrollen över din hälsa och ditt välbefinnande

Flera olika funktioner som registrerar din hälsa hjälper dig att hålla motivationen uppe och att nå dina mål för hörselhälsa och välbefinnande, med extrafunktioner som till exempel:

• En omfattande ögonblicksbild över dina hälsodata
  • Funktioner som Steg4, Aktivitetsnivåer4, Hjärtfrekvens3 samt Gång- och löpdistans4
  • Valfri målsättning för Steg4 och Användningstid i olika ljudmiljöer
myPhonak hearing aid interface - remote support functions.

Fjärranpassning när det passar dig

Känn dig trygg med att veta att du kan kontakta din audionom för extra stöd med ett besök när det passar dig. Funktionerna inkluderar:

• Bekväma videobesök på distans
  • Hörapparatjustering i realtid i alla miljöer
  • Hörselundersökningar på distans med AudiogramDirect
Anpassa dina hörapparater efter dina unika behov

Ställ in dina hörapparater så att de passar din hörsel genom att kontrollera status för dina hörapparater och hantera dina hörapparatprogram. Funktionerna inkluderar:

• Statusinformation, till exempel batteriladdning
  • Konfigurera Bluetooth®-telefonsamtal och streaming
  • Konfigurera Tryckkontroll
  • Skapa egna program
myPhonak hearing aid interface - settings and program management.

Hämta appen nu

Anslutningsmöjligheter och kompatibilitet

myPhonak kan användas på Bluetooth®-aktiverade smartphones och med kompatibla hörapparater som kan ansluta via Bluetooth. Prata med din audionom om att använda Remote Support-funktionen, som finns i de flesta, men inte alla, länder.

Smartphones

myPhonak kan användas på Apple iPhones med iOS® version 15 eller nyare, eller Google Mobile Services-certifierade Android™-enheter med stöd för Bluetooth 4.2 och Android OS 8.0 eller nyare.

Hörapparater

Denna app kan användas med följande Phonak-apparater:

Phonak Audeo Life Lumity hearing aids covered with water droplets.

Titta närmare på andra hörselappar

Phonak erbjuder en rad olika alternativ som gör livet enklare för dig och dina anhöriga, från appar som hjälper dig att hantera dina mikrofoner, till appar som är specifikt anpassade för barn.

Happy casual beautiful woman is talking on a phone sitting on a sofa at home
myPhonak app

Frågor och svar

Hörapparaterna ställs in och anpassas efter dina personliga hörselbehov av en audionom. Fjärrkontrollsfunktionen i myPhonak app möjliggör både enkla och avancerade ljudinställningar, till exempel volymkontroll, styrning av specialfunktioner och egna program för unika lyssningssituationer, baserat på den inställning som gjorts av din audionom.

I vår video finns mer information om hur du använder fjärrkontrollfunktionen och avancerade inställningar.

1. Öppna myPhonak app och se till att hörapparaterna är påslagna och anslutna till appen
  2. Klicka på [Support] > [Starta en session] > [Starta Remote Support] > [Gå till väntrummet]
  3. Ta emot inkommande samtal

Med fjärrkontrollsfunktionen kan du göra både enkla och avancerade ljudinställningar och uppdatera ett befintligt program eller spara dina inställningar som ett nytt program. Hör med din audionom om de ändringar du har gjort kan sparas till dina hörapparatprogram för att minimera ytterligare behov av finjustering under dagen.

Du kan sätta upp (valfria) motivationsmål med alla uppladdningsbara Lumity- och Paradise-hörapparater. Med den senaste versionen av myPhonak app kan du sätta upp mål och visa genomsnittlig användningstid för hörapparaterna i olika ljudmiljöer – Lugna situationer, Bullriga situationer, Musik och Streaming – vilket kan hjälpa hörapparaterna att anpassa sig i olika lyssningssituationer. Du kan också sätta upp mål för antal steg. Genom att sätta upp mål för användningstid och steg kan du motiveras att öka din hörapparatanvändning och din aktivitetsnivå.

Så här använder du avsnittet Hälsa i Audéo Fit

Bruksanvisning – myPhonak 6.4.0

Publiceringsdatum: February 2023

Bruksanvisning – myPhonak 6.3.0

Publiceringsdatum: november 2022

Bruksanvisning – myPhonak 6.2.0

Publiceringsdatum: juli 2022

Bruksanvisning – myPhonak 6.1.0

Publiceringsdatum: Maj 2022

Bruksanvisning – myPhonak 4.0.4

Publiceringsdatum: April 2021

Fotnoter

1 Endast tillgängligt för myPhonak-kontoinnehavare
2 Widgetens funktioner skiljer sig i iOS® och Android®
3 Finns för Audéo Fit
4 Finns för Paradise uppladdningsbara, Audéo Fit och Lumity hörapparater
Finns för Audéo Fit och Lumity hörapparater
6 Advanced Remote Control och Remote Support är inte tillgängligt

Bluetooth®-ordmärket och -logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och varje användning av sådana märken av Sonova AG sker på licens.

App Store-märket är ett varumärke som tillhör Apple Inc., som är registrerat i USA och andra länder.

Android, Google Play och Google Play logo är varumärken som tillhör Google LLC.

iOS är ett registrerat varumärke eller ett varumärke som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och vissa andra länder.