Apps

Observera att papperskopior och tidigare versioner av bruksanvisningar tillhandahålls på begäran. Kopian kommer att skickas inom 7 dagar. Kontakta Sonova Nordic AB om du inte hittar den bruksanvisning du letar efter. Välj ditt land här för lokal kontaktinformation.

myPhonak app

Så här ansluter du uppladdningsbara hörapparater till myPhonak app på iPhone

Så här ansluter du uppladdningsbara hörapparater till myPhonak app på Android

Så här ansluter du hörapparater med vanliga batterier till myPhonak app på iPhone

Så här ansluter du hörapparater med vanliga batterier till myPhonak app på Android

Så här konfigurerar du myPhonak app för Remote Support

Så här konfigurerar du myPhonak app för "Hörseldagbok"

Så här använder du "Min hörapparat" i myPhonak app