Appar till Phonak hörapparater

Phonak Remote App

Phonak Remote app förvandlar din mobiltelefon till en avancerad fjärrkontroll till dina Phonak Venture hörapparater. Tillsammans med Bluetooth optimerar den dina Phonak hörapparater med mer kontroll och flexibilitet. När appen har installerats är det enkelt att ansluta den till hörapparaten med hjälp av parkopplingsguiden.

Besök produktsidan för Phonak Remote app
Besök Phonak Remote app

Supportsida
Hämta Phonak Remote app

Phonak Remote App

Phonak Guide App

Phonak Guide App är till för att hjälpa dig att vänja dig vid dina nya Phonak hörapparater. Hantering och underhåll av dina hörapparater illustreras och beskrivs på ett användarvänligt sätt. Informationen finns tillgänglig på engelska, franska, tyska och spanska.

Öppna appen och följ instruktionerna för att anpassa den till just dina hörapparater.

Hämta från Apple App Store
Hämta från Google Play Store

Phonak Support App
Guide App-telefon med Audéo B-hörapparat

Funktioner

Anpassat stöd för din specifika hörapparat:

1. Steg-för-steg-instruktioner
2. Felsökningsguider
3. Kontaktinformation för klinik

1. Anpassat stöd för din specifika hörapparat
2. Komma igång
3. Steg-för-steg-instruktioner
4. Felsökningsguider
5. Kontaktinformation för klinik

Phonak-hörapparater som stöds

• Audéo B
  • Bolero B
  • Virto B
  • Audéo V
  • Bolero V
  • Naída V
  • Sky V
  • Virto V

Phonak hörapparater som stöds

Tinnitus App

Denna kostnadsfria smartphone-app låter dig skapa ett personligt bibliotek av ljud och musik. Använd dessa ljud för att minska hur mycket du märker och besväras av din tinnitus.

Gå till App Store för iPhone

Gå till Google Play Store för Android

Phonak Tinnitusbalans-appen

Phonak Leo - interaktiva berättelser

Denna interaktiva version av Leos bok finns tillgänglig i Apples App Store för iPad-användare. Använd den för att ta del av Leos äventyr på resande fot och dela hans berättelser på skärmen med familj och vänner. Appen är gratis och finns på 8 språk.

Gå till App Store för iPad

Phonak Leo-appen för barn med hörselnedsättning

Fotnoter

iPhone®, iPad® and App Store® are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

Android™ is a trademark of Google, Inc.