Skip to main content

Z czego użytkownicy mogą zrezygnować lub co można usunąć w trakcie konfiguracji aplikacji myPhonak?

Udział w doskonaleniu produktów poprzez udostępnianie danych o użytkowaniu aplikacji i/lub informacji dotyczących zdrowia jest opcjonalny.

Oba rodzaje tych danych są anonimowe i nie da się ich przyporządkować do konkretnego użytkownika. Jeżeli użytkownik dopiero co zainstalował aplikację, zostanie poproszony o zgodę lub rezygnację z powyższych zaraz po zaakceptowaniu Polityki prywatności i Regulaminu. Po zaktualizowaniu aplikacji preferencje użytkownika związane z wyrażeniem zgody lub rezygnacji zostają zapamiętane, dlatego nie będzie on już o nie pytany. W każdej chwili użytkownicy mogą zmienić swój wybór dotyczący udostępniania danych w aplikacji.