Sovellukset

Huomaa, että paperikopiot ja aiemmat käyttöohjeversiot toimitetaan pyydettäessä. Paperiversio lähetetään yleensä seitsemän päivän kuluessa. Jos et löydä etsimääsi käyttöohjetta, ota yhteyttä paikalliseen Phonak-jälleenmyyjään. Hae paikalliset yhteystiedot valitsemalla maasi täältä.

myPhonak -sovellus

Kuinka yhdistän ladattavan kuulokojeen myPhonak-sovellukseen iPhonessa?

Kuinka yhdistän ladattavan kuulokojeen myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Kuinka yhdistän paristokäyttöisen kuulokojeen myPhonak-sovellukseen iPhonessa?

Kuinka yhdistän paristokäyttöisen kuulokojeen myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

How to use the myPhonak app as Remote Control?

How to use Remote Support on the myPhonak app?

How to use myPhonak Health with Audéo Fit hearing aids?

How to use myPhonak Health with Phonak Paradise rechargeable hearing aids?

myPhonak Junior -sovellus

Kuinka yhdistän ladattavan kuulokojeen myPhonak-sovellukseen iPhonessa?

Kuinka yhdistän ladattavan kuulokojeen myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Kuinka yhdistän paristokäyttöisen kuulokojeen myPhonak-sovellukseen iPhonessa?

Kuinka yhdistän paristokäyttöisen kuulokojeen myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

myRogerMic app -sovellus