myPhonak app -sovelluksen tuki

Lataa

Etätuki ja kuulopäiväkirja ovat käytettävissä vain Australiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Saksassa ja Sveitsissä.
Lataamalla sovelluksen vahvistat hyväksyväsi – tai jos olet alle 16-vuotias, vanhempasi tai huoltajasi vahvistaa hyväksyvänsä – käyttöehdot ja tietosuojakäytännön.

Tarvitset käyttöohjeiden lukemiseen Adobe Acrobat Readerin. Lataa se osoitteesta Adobe.com. Jos haluat ilmaisen paperiversion näistä käyttöohjeista, ota yhteys paikalliseen valmistajan edustajaan. Paperiversio lähetetään yleensä seitsemän päivän kuluessa.

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iOS ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.