4333 Phonakin ilmaiset älypuhelinsovellukset | Phonak

Phonak-kuulokojesovellukset

Phonak Support App

Phonak Support App auttaa sinua totuttelemaan uusiin Phonak Venture -kuulokojeisiisi. Kuulokojeiden käsittely- ja ylläpito-ohjeet kuvaillaan ja esitetään kuvissa käyttäjäystävällisesti ja ovat saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja espanjaksi. Noudata lataamisen jälkeen ohjattua asennusohjelmaa, joka auttaa mukauttamaan sovelluksen omaan kuulokojeeseesi.

Siirry App Store -palveluun, jos käytät iPhonea

Siirry Google Play -palveluun, jos käytät Androidia

Phonak Support App

Support App -sovelluksen ominaisuudet

1. Räätälöityä tukea omaan kuulokojeeseesi
2. Käytön aloittaminen
3. Vaiheittaiset ohjeet
4. Vianmääritysohjeet
5. Klinikan yhteystiedot

Tuetut Phonak-kuulokojeet

• Audéo V-10
• Audéo V-312
• Audéo V-312 T
• Audéo V-13
• Bolero V-M
• Bolero V-P
• Bolero V-SP

Tinnitussovellus

Tämän ilmaisen älypuhelinsovelluksen avulla voit luoda

oman ääni- ja musiikkikirjaston. Käytä näitä ääniä vähentämään huomiotasi tinnitukseen ja sen aiheuttamaan ärsytykseen.

Siirry App Store -palveluun, jos käytät iPhonea

Siirry Google Play -palveluun, jos käytät Androidia

Phonak-tinnitussovellus

Phonak RemoteControl -sovellus

Phonak RemoteControl -sovellus tarjoaa edistyksellisiä kauko-ohjattavia toimintoja Phonak Venture -kuulokojeisiin ja asetusvaihtoehtoja Phonak-suoratoistimiin, joita hallitaan älypuhelimella. Sitä käytetään yhdessä ComPilot II- tai ComPilot Air II -laitteen kanssa. Sovellus on saatavilla Android™- ja iOS®-käyttöjärjestelmiin.

Siirry App Store -palveluun, jos käytät iPhonea
Siirry Google Play -palveluun, jos käytät Androidia

Tai skannaa alla oleva QR-koodi.

Phonak RemoteControl -sovellus

Lataa Google Play -palvelusta

Phonak RemoteControl -sovellus Google Play -palvelussa

Lataa iTunes-palvelusta

Phonak RemoteControl -sovellus iTunes-palvelussa

Phonakin interaktiiviset Leo-tarinat

Leo-kirja on saatavilla interaktiivisena versiona Apple App Store -palvelusta iPad-käyttäjille. Voit nauttia Leon seikkailuista missä vain liikutkin ja jakaa hänen tarinoitaan näytöllä perheen ja ystävien kanssa. Sovellus on ilmainen ja saatavilla 8 kielellä.

Siirry App Store -palveluun, jos käytät iPadia

Phonak Leo App kuulonalenemasta kärsiville lapsille