Laughing mature and multiethnic sports people at park. Happy group of men and women smiling and stacking hands outdoor after fitness training. Mature sweaty team cheering after intense training.; Shutterstock ID 1999270211; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -
En øre-næse-halslæge tjekker et barns øre med et otoskop. Høreundersøgelse for børn
Et glad midaldrende par bruger en laptop siddende på sofaen, hvor de handler online på et website. Smilende ældre mand og kvinde ser på en computer fra deres hjem, hvor de bestiller. forsikringer på internettet.

Support

Hos Phonak ønsker vi altid at hjælpe dig, og her på supportsiderne finder du hjælp til opsætning, information om komptilbilitet, vedligehold og meget mere. Finder du ikke det, du søger, er du også meget velkommen til at kontakte en medarbejder hos Phonak Support.

Da høreapparater og høreteknisk udstyr indeholder følsom elektronik, anbefaler vi altid, at lade en ekspert klare en eventuel reparation.

Support

Ofte stillede spørgsmål

Fejlfinding

Hvis dit høreapparat ikke vil tænde, og du har prøvet at udskifte batteriet, eller hvis lyden fra dit høreapparat er forvrænget, dæmpet eller kun høres periodisk, kan det være nødvendigt at reparere høreapparaterne.

Alle klinikker har deres egne priser. Nogle gange er reparationsomkostninger allerede inkluderet i købet, da du oprindeligt købte dit høreapparat. Da det kan være meget forskelligt, er det bedst at spørge din hørespecialist.

1. Gå til startskærmen på din iPhone, og tryk på ikonet "Indstillinger".
  2. I indstillingsmenuen skal du trykke på ikonet "Bluetooth®".
  3. Skub skyderen til siden, så Bluetooth "aktiveres".
  4. Åbn først batteriskuffen i 5 sekunder, og luk den derefter, eller sluk for høreapparaterne, og tænd dem igen, hvis du har et genopladeligt Phonak høreapparat.
  5. Navnet på dine Phonak høreapparater vises på skærmen på din iPhone efter flere sekunder.
  6. Vælg høreapparatet fra listen over enheder med aktiveret Bluetooth.
  7. Et bip fra høreapparatet bekræfter, at parringen lykkedes.

Din iPhone er nu forbundet med Phonak høreapparaterne.

Fejlfinding