Sovellukset

Huomaa, että paperikopiot ja aiemmat käyttöohjeversiot toimitetaan pyydettäessä. Paperiversio lähetetään yleensä seitsemän päivän kuluessa. Jos et löydä etsimääsi käyttöohjetta, ota yhteyttä paikalliseen Phonak-jälleenmyyjään. Hae paikalliset yhteystiedot valitsemalla maasi täältä.

myPhonak -sovellus

Kuinka yhdistän ladattavan kuulokojeen myPhonak-sovellukseen iPhonessa?

Kuinka yhdistän ladattavan kuulokojeen myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Kuinka yhdistän paristokäyttöisen kuulokojeen myPhonak-sovellukseen iPhonessa?

Kuinka yhdistän paristokäyttöisen kuulokojeen myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Kuinka Omat kuulokojeet -toimintoa käytetään myPhonak-sovelluksessa?

myPhonak Junior -sovellus

Kuinka yhdistän ladattavan kuulokojeen myPhonak-sovellukseen iPhonessa?

Kuinka yhdistän ladattavan kuulokojeen myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Kuinka yhdistän paristokäyttöisen kuulokojeen myPhonak-sovellukseen iPhonessa?

Kuinka yhdistän paristokäyttöisen kuulokojeen myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

myRogerMic app -sovellus