Cropped image of man using smart phone

Tarkista puhelimesi yhteensopivuus

Useimmat mobiililaitteet ovat yhteensopivia Phonak-kuulokojeiden kanssa. Selvitä, mitkä kuulokojeen ominaisuudet ovat yhteensopivia oman mobiililaitteesi kanssa, antamalla laitteen valmistajan nimi alla olevaan kenttään. Näkyviin tulee tietoja esimerkiksi yhteensopivuudesta Bluetoothin, puheluiden, suoratoiston ja myPhonak-sovelluksen kanssa. Valitettavasti työkalusta ei ole suomenkielistä versiota.

Yhteensopivuustietoja tulee käyttää vain yleisenä ohjenuorana, koska laitteistojen ja ohjelmistojen tasot ja versiot voivat vaihdella ja lukuisat laitteisto- ja ohjelmistoyhdistelmät ovat mahdollisia. Phonak ei vastaa yhteensopivuudesta, joten on käyttäjän omalla vastuulla varmistaa tuotteen yhteensopivuus ennen ostopäätöksen tekemistä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä