Rakastunut vanhempi aasialaispariskunta käyttämässä yhdessä kannettavaa tietokonetta;

Käyttöohjeet

Kuuloalan ammattilainen ohjeistaa sinua kuulokojeiden ja muiden kuulemisen apuvälineiden huollossa, käsittelyssä ja käytössä. Lisätietoja kuulokojeistasi saat käyttöohjeistamme. Kuulokojeen toiminta saattaa riippua siitä kuinka laitteet on ohjelmoitu (esim. lisäohjelmat ja painikkeen toiminta). Nämä yksityiskohtaiset ohjeet saat kuuloalan ammattilaiselta, jolta olet saanut tai hankkinut kuulokojeet.

Käyttöohjeet

Huomaa, että käyttöohjeiden paperikopiot ja aiemmat versiot toimitetaan pyynnöstä. Paperikopio lähetetään yleensä seitsemän päivän kuluessa. Ota yhteyttä paikalliseen Phonak-jälleenmyyjään, jos et löydä etsimääsi käyttöohjetta.  Valitse maasi täältä paikallisten yhteystietojen hakua varten.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä