Cropped image of man using smart phone

Tjek din telefons kompatibilitet

De fleste mobilenheder er kompatible med Phonak høreapparater. Indtast producenten af din mobilenhed i nedenstående felt for at finde ud af hvilke høreapparater, der er kompatible med din specifikke enhed. Oplysninger som kompatibilitet med Bluetooth, telefonopkald, streaming og myPhonak app vises også. Du finder desuden anvisninger til, hvordan din enhed parres med høreapparaterne.

Kompatibilitetsoplysninger bør kun anvendes som en vejledning, da hardware- og softwareniveauer og -versioner kan være forskellige, og flere forskellige hardware- og softwarekombinationer er mulige. Phonak er ikke ansvarlig for kompatibiliteten, og det er dermed brugerens ansvar selv at teste produktkompatibiliteten, inden der tages en købsbeslutning.