Phonak Charger Ease

Batterier og opladere

Afhængigt af dit høreapparat og din grad af hørenedsættelse findes der særlige batterier og opladere til netop dine behov.

• Mulighed for at vælge indbyggede genopladelige batterier, som ikke skal udskiftes
  • Batterierne fås i fire størrelser og tre typer, som passer til alle høreapparater og behov
  • Vælg mellem Phonak batterier og batterier fra andre førende producenter
Batterier og opladere

Genopladelig teknologi, som med løbende forbedringer og firmwareopgraderinger, giver mere pålidelige løsninger. Behovet for høreapparater med genopladelige lithium-ion batterier stiger, og det er det foretrukne valg hos både brugere og hørespecialister på grund af deres længere levetid, brugervenlighed, pålidelighed og mulighed for flere opladninger.

Typer af opladere til høreapparater

Der kan vælges mellem syv smarte opladere til dine lithium-ion batterier. Uanset hvilken du vælger, kan du regne med brugervenlighed med blot et enkelt tryk.

Phonak Charger Ease

Phonak Charger Ease

• Opladerløsningen til Audéo L-R/RT og CROS L-R
  • Magnetisk fastholdelse af høreapparater og magnetisk lukning af låget

Phonak Charger Case Go

Phonak Charger Case Go™

• Til Phonak Audéo Life høreapparater og opladning på farten
  • Induktionsoplader med indbygget batteri
  • Kan oplade høreapparaterne op til tre gange på én opladning

Phonak Life Charger

Phonak Life Charger™

• Til Phonak Audéo Life høreapparater
  • Bruger induktionsteknologi uden indbygget batteri

Phonak Charge and Care hearing aid charger

Phonak Charge and Care

• Tørrer høreapparater vha. aktiv ventilation
  • Desinficerer høreapparater vha. UV lys
  • Tre timers opladning giver et fuldt opladet høreapparat

Phonak Life Charger

Phonak Charger Case Combi

• Til de genopladelige høreapparater Audéo Paradise og Audéo Marvel
  • Kan også bruges som beskyttelsesetui til at transportere høreapparater
  • Indeholder et rum til en kapsel, som kan tørre dine høreapparater under opladning eller transport
  • Tre timers opladning giver en hel dags batteritid
  • Med påsætning af Phonak Power Pack kan du oplade dine høreapparater på farten

Phonak Charger Combi BTE

Phonak Charger Combi BTE 2

• Opladerløsningen til Naída L-PR og Sky L-PR, med større pålidelighed sammenlignet med Charger Combi BTE
  • Kan kombineres med en Power Pack til opladning på farten

Phonak hearing aid charger case.

Phonak Power Pack

• Til Phonak Charger Combi og Charger Combi BTE, når du mangler en stikkontakt
  • Kan tilsluttes en ekstern strømkilde, som oplader både høreapparater og Power Pack

Hearing aid zinc batteries s312 - 6-pack.
Hearing aid batteries s312

Batterityper

Der findes flere forskellige batterityper og -størrelser til høreapparater, og de har hver sin farve af hensyn til identifikation.

Thin Foil Technology (TFT)

Disse batterier er den nyeste udvikling på markedet. De har meget høj energidensitet og således bedre kapacitet og længere batterilevetid – op til 15 %* – i forhold til andre velkendte batterier til høreapparater. Disse batterier er udviklet til at hjælpe brugere med høreapparater imødegå vor tids udfordringer, og de giver mulighed for lange samtaler, flere timers streaming og generel hørelse i løbet af dagen. Spørg din hørespecialist om privatmærkede Phonak batterier med denne sidste nye teknologi.

Zink-luft batterier uden kviksølv

Disse miljøvenlige batterier bruger luft som energikilde og har en flig, der forsegler lufthullerne. Når denne flig fjernes, tager det cirka to minutter, før batteriet er aktiveret. Hvis batteriet ikke aktiveres korrekt, kan det tage skade og miste det spændingsniveau, der kræves til at fungere ordentligt. Disse batterier har en minimumslevetid på to år, og det anbefales at bortskaffe dem på en renovationsstation med henblik på genanvendelse.
Der findes en række mikrobatterier i vores hørespecialistnetværk – spørg din hørespecialist for at få anvist den bedste og mest praktiske løsning for dig.

Genopladelige ACCU Plus batterier

Disse pålidelige kvalitetsbatterier er hurtige at oplade, har høj kapacitet og kan bruges i de fleste høreapparater. De indeholder ingen tungmetaller, såsom kviksølv, cadmium eller bly, og udsættes for strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller. Derudover er de udstyret med en kvalitetsforsegling, der garanterer maksimal produktbeskyttelse, og en clips, der kan genlukkes for at sikre batterierne.

Charger case with Phonak Audeo B-R hearing aid.
Asian woman using the smartphone at home

Maksimering af batterilevetiden

Du skal være opmærksom på nogle ting med hensyn til batterilevetid, fra uhensigtsmæssig opbevaring af dine høreapparater til brug af batterier før tilstrækkelig aktivering.

Korrekt pleje og håndtering

Levetiden af batterierne i dine høreapparater afhænger af en række faktorer, men der findes måder at maksimere den på, blandt andet ved at pleje og håndtere dem korrekt.

Faktorer, der kan forkorte batterilevetiden:

• Antal brugstimer pr. dag
  • Brug af streamingtilstand, der kræver mere strøm
  • Eksponering for fugt
  • Uhensigtsmæssig opbevaring af høreapparaterne ved forkert temperatur, i et varmt og fugtigt miljø eller ved siden af metalgenstande, såsom nøgler
  • Høreapparatets type og funktioner, der anvendes
  • Aktivering af høreapparaterne efter fjernelse af fligen på batterierne

Fejlfinding og sikkerhed

Selv om du bruger et nyt batteri, kan du stadig opleve funktionsfejl med dine høreapparater. Heldigvis kan du selv foretage lidt fejlfinding af problemerne, før du kontakter din hørespecialist.

Faktorer, der kan begrænse funktionen af dine høreapparater:

• For tidlig ibrugtagning, efter fligen på batteriet er fjernet
  • Beskadiget batterioverflade, hvilket medfører utilstrækkelig kontakt til batteriterminalen i høreapparatet
  • Ophobning af snavs på batteriterminalen i høreapparatet
  • Dødt batteri, hvilket kan forekomme, hvis det ikke bliver aktiveret korrekt

Kvinde, som står indenfor med hendes laptop i hænderne.

Find en hørespecialist

Vi kan hjælpe dig med at finde en hørespecialist nær dig, uanset om du søger hjælp mod hørenedsættelse eller ønsker hjælp til at konfigurere dine høreapparater.

Fodnoter

* Baseret på data fra de første 18 måneder efter lancering.
** Fremskyndet kapacitetstest i laboratorium ved stuetemperatur.
*** 16 timers batteritid på én opladning, herunder 8 timers generel hørelse, 4 timers Bluetooth-streaming og 4 timers TV-streaming.
Batterilevetiden kan blive en smule reduceret ved brug af ActiveVent Receiver.

1. Nilsson, M. & Omisore, D., (2017). The Phonak rechargeable solution: Part 2. Phonak Field Study News, hentet fra www.phonak.com/evidence, åbnet 19. februar 2018.