Skip to main content

Samtalerne stråler for alle

med Phonak Lumity

Samtaler er noget af det vigtigste i livet. En baby hører forældrenes vuggevise, et barn stilles et spørgsmål i klassen, en forretningskvinde hører vigtige spørgsmål under et møde eller et ældre par genopfrisker en elsket film sammen. Vores høreløsninger åbner døren til en verden, hvor alle mennesker kan skabe meningsfulde relationer og nyde en større grad af socio-emotionelt, kognitivt og fysisk velvære.

At høre godt, er at have det godt

Når vi ændrer samtalen fra at være hørenedsættelse som et sanseproblem til at være hørepleje som en del af et bedre liv, så kan vi bedre hjælpe dig med at skabe sociale forbindelser, til at trives mentalt og følelsesmæssigt.

Happy daughter embracing senior mother in a park.
Phonak Lumity serien

Phonak Lumity

Det er vigtigt at forstå, det der bliver sagt i alle lyttesituationer for at kunne deltage fuldt ud i samtaler. Med Phonak SmartSpeech™ Technology prioriterer Phonak Lumity taleforståeligheden og gør det nemt for dig at være med i samtaler. Vi har udvidet vores Lumity serie, så Lumity teknologien nu kan tilbydes til flere aldersgrupper ved alle grader af hørenedsættelse.

 

Oplev Lumity modeller

Bedre hørelse opnås sammen

Løsninger, som udfordrer det mulige

Vi arbejder konstant på at skabe et bredt udvalg af avancerede høreløsninger, der udfordrer teknologiens grænser og hjælper mennesker i alle aldre samt grader af hørenedsættelse med at leve deres liv fuldt ud.

Phonak Lumity høreapparat

Høreapparater

Phonaks brede udvalg af høreapparater er designet til at leve op til enhver persons specifikke behov og livsstil. 

Phonak Roger On hearing aid microphone.

Roger™ trådløse mikrofoner

Med Roger serien kan mennesker i alle aldre med hørenedsættelse deltage fuldt ud i skolen, på arbejdet og i deres sociale liv, selv i støjende omgivelser eller i udfordrende lyttesituationer. 

myPhonak app main screen.

Apps

Phonaks gratis og brugervenlige smartphone apps er udstyret med avancerede brugerfunktioner, så du kan få det optimale ud af dine Phonak apparater, når du forbinder dem med appen.

Phonak TV Connector hearing aid accessory - front view.

Tilbehør

Uanset om du ser TV eller har en samtale ansigt til ansigt, er Phonaks brede udvalg af tilbehør til høreapparater lavet for at booste ydeevnen i dine høreapparater.

Phonak Serenity Choice Comfort earplugs

Serenity Choice™ ørepropper

Serenity Choice ørepropper er kvalitetshørebeskyttelse designet til at reducere støj og kraftige lyde, mens øret stadig kan ånde og høre relevante lyde og relevant tale.

HearingLikeMe blog

På Phonak bloggen HearingLikeMe bringer vi mennesker sammen fra hele verden, hvor vi deler erfaringer, nyheder samt nyttige tips til fællesskabet med personer med hørenedsættelse, venner og familie. Sammen kan vi lære at leve bedre med hørenedsættelse og tale om det på en mere meningsfuld måde.

 HearingLikeMe blog

Fodnoter

* For at have adgang til sundhedsdata er det nødvendigt at oprette en konto i myPhonak app

iOS er et registreret varemærke eller et varemærke tilhørende Cisco Systems Inc. og/eller tilknyttede selskaber i USA og visse andre lande.
Android er et varemærke tilhørende Google LLC.
Bluetooth® ordmærket og logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse fra Sonovas side sker under licens.