Går det brugertilpassede program tabt, når den nyeste version af myPhonak er blevet installeret?

Går alle brugertilpassede programmer tabt efter download og installation af den nyeste version af appen?

Brugertilpassede programmer går ikke tabt efter opdatering af myPhonak. Phonak høreapparater har dog en begrænsning på 10 individuelle programmer.
Bemærk,

• at hvis der er oprettet mere end ti brugertilpassede programmer, kan der maksimalt anvendes 10.
  • hvis der er oprettet mere end 4 brugertilpassede programmer fra det samme basisprogram, vil du blive bedt om at slette 1 eller flere af disse programmer for at holde dig inden for den tilladte begrænsning.