Hvorfor kan jeg ikke tænde for mine genopladelige Phonak høreapparater?

Phonak høreapparatet kan ikke tændes, efter at det er blevet taget ud af opladeren. Der er ikke noget blinkende grønt opstartslys, LED'en er slukket, og der kommer ingen lyd fra høreapparatet.
Mulige årsager og fejlfinding:
  • Indstillinger for funktionen Auto-On. Hvis funktionen Auto-On er slået fra, tænder dine høreapparater ikke automatisk, når de bliver taget ud af opladeren. Hvis du vil tænde høreapparaterne manuelt, skal du holde den nederste del af høreapparatknappen nede i 3 sekunder, indtil indikatorlyset blinker grønt.

• Høreapparatet er helt afladet. Høreapparaterne blev ikke opladet, fordi opladeren ikke var korrekt tilsluttet til strømforsyningen, eller fordi høreapparaterne ikke var sat korrekt i opladeren. Sæt det genopladelige høreapparat i den strømtilsluttede oplader, og vent i tre timer, uanset hvordan LED'en lyser.
​​​​​​​​​​​​​​
  • Høreapparatet skal genstartes.
    • Vejledning til Phonak Infinio høreapparater: Tryk på trykknappen i mindst 15 sekunder. Det er underordnet, om høreapparatet er tændt eller slukket, inden du trykker på knappen. Efter 15 sekunder blinker indikatorlyset på høreapparatet grønt og lyser derefter konstant grønt. Høreapparatet er klar til brug.
    • Vejledning til andre genopladelige Phonak høreapparater:  Tryk på den nederste del af høreapparatknappen i mindst 15 sekunder. Anbring høreapparatet i den strømtilsluttede oplader, og vent til indikatorlyset blinker grønt. Dette kan tage op til 30 sekunder. Nu bør høreapparatet være klar til anvendelse.
Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din hørespecialist for at få hjælp.