Hvorfor kommer der ingen lyd fra mine Phonak høreapparater?

Phonak høreapparaterne fungerer ikke. Der kommer ingen lyd fra høreapparaterne (ingen lydforstærkning).
Fejlfinding ved genopladelige Phonak høreapparatmodeller:
  • Højttaleren/øreproppen er blokeret: Rengør højttalerens åbning/øreproppen. Udskift ørevoksfilteret, hvis din høreapparatmodel er udstyret med ørevoksbeskyttelse.
  • Høreapparater er slået fra: Tryk på den nederste del af multi-funktionsknappen i 3 sekunder.
  • Batteriet er helt afladet: Oplad batteriet.
  • Høreapparat i fejltilstand: Genstart høreapparatet.
    • Vejledning til Phonak Infinio høreapparater: Tryk på trykknappen i mindst 15 sekunder. Det er underordnet, om høreapparatet er tændt eller slukket, inden du trykker på knappen. Efter 15 sekunder blinker indikatorlyset på høreapparatet grønt og lyser derefter konstant grønt. Høreapparatet er klar til brug.
    • Vejledning til andre genopladelige Phonak høreapparater:  Tryk på den nederste del af høreapparatknappen i mindst 15 sekunder. Anbring høreapparatet i den strømtilsluttede oplader, og vent til indikatorlyset blinker grønt. Dette kan tage op til 30 sekunder. Nu bør høreapparatet være klar til anvendelse.

Fejlfinding ved ikke-genopladelige Phonak høreapparatmodeller:
  • Øreproppen/højttaleren er blokeret: Rengør højttalerens åbning/øreproppen. Udskift ørevoksfilteret, hvis din høreapparatmodel er udstyret med ørevoksbeskyttelse.
  • Høreapparatet er slukket: Tænd for høreapparatet ved at lukke batteriskuffen helt.
  • Batteriet er dødt: Udskift batteriet.
  • Batteriet er ikke isat korrekt: Isæt batteriet korrekt. Anbring batteriet i batteriskuffen med den flade side opad. Den flade side er mærket med et "+" symbol enten på klistermærket eller på batteriet.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din hørespecialist for at få hjælp.