Hvorfor vises Bluetooth streamingprogrammet i myPhonak app, selv når jeg ikke streamer aktivt?

Mine høreapparater skifter ofte til Bluetooth streamingprogrammet.
Når dine høreapparater er forbundet med din telefon med henblik på streaming af audio og telefonopkald, skifter de til Bluetooth programstreaming, hver gang der afspilles lyd på din telefon. Dette omfatter forskellige scenarier såsom:
  • Ringetonen for indgående opkald.
  • Audio fra videoer, musik og andre medier, som afspilles på din telefon.
  • Notifikationslyde, herunder advarselstoner fra tekstbeskeder, e-mails og notifikationer fra apps.
  • Systemlyde såsom tastaturklik, berøringsinteraktioner og skærmlåselyde.
Vi anbefaler, at notifikations- og systemlyde slås fra. Gå ind i din telefons indstillinger for at deaktivere disse lydindstillinger.