Hvorfor er det kun det ene høreapparat, som opretter forbindelse til myPhonak app?

Mine høreapparater er parret med myPhonak app, men kun det ene af dem opretter forbindelse.

Mulige årsager og fejlfinding:

Under den første opsætning af myPhonak app har du kun parret ét høreapparat. Sørg for, at begge høreapparater parres med appen:
  • Åbn myPhonak app
  • Tryk på Apparater
  • Tjek om begge høreapparater er anført under Mine høreapparater.
Hvis kun et høreapparat er parret, skal du fjerne parringen og parre dine høreapparater med appen igen. Dette gøres ved at åbne appen og trykke på Apparater -> Mine høreapparater -> Glem mine apparater. Start parringen igen ved at følge anvisningerne i appen.

Lavt batteriniveau. Hvis det ene af dine høreapparater har et lavt batteriniveau, bliver det muligvis ikke registreret eller kan ikke oprette forbindelse til appen. Sørg for, at begge høreapparater er tændt og har et tilstrækkeligt batteriniveau.

Interferens. Ekstern interferens, f.eks. andre elektroniske apparater eller trådløse signaler, kan påvirke tilkoblingsmulighederne. Prøv at oprette forbindelse i andre omgivelser.

Problemer ved Bluetooth forbindelse. Det kan være nødvendigt at opdatere Bluetooth forbindelsen.
  • Slå Bluetooth fra på din enhed, og slå det derefter til igen.
  • Genstart din telefon.
  • Genstart dine høreapparater.
Hvis ovenstående ikke hjælper, skal du fjerne parringen og derefter parre dine høreapparater med appen igen.

Flytilstand. Du har måske ved en fejl aktiveret flytilstand i ét af dine høreapparater. Genstart dine høreapparater for at forlade flytilstand og sætte dem i parringstilstand.

Softwareopdateringer. Din smartphones operativsystem og/eller myPhonak app er ikke opdateret. Sørg for, at både din smartphones operativsystem og appen er opdateret.

Firmwareopdateringer. Dine høreapparater har ikke den nyeste firmwareopdatering. Spørg din hørespecialist, om dine høreapparater har den nyeste firmware.
Vigtigt: Begge høreapparater skal have den samme firmware installeret.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din hørespecialist for at få hjælp.