Hvorfor kan jeg ikke besvare et opkald ved at trykke på knappen på mine høreapparater fra Phonak

Når høreapparaterne er parret med en telefon via Bluetooth, kan multifunktionsknappen på høreapparaterne fra Phonak anvendes til at acceptere og afvise et telefonopkald. Et kort tryk (under et sekund) vil acceptere et indkommende opkald, og et langt tryk (tryk og hold i mere end to sekunder) vil afvise et indkommende opkald.
Bemærk: Accept og afslutning af telefonopkald er knyttet til lydstyrke- og programfunktioner på høreapparaternes trykknap. Denne funktion er som standard aktiveret. Hvis din hørespecialist har slået funktionen fra, er du nødt til at acceptere og afslutte opkaldet direkte på telefonen. Funktionen kan kun aktiveres af din hørespecialist.

Hvis det ikke er muligt for dig at besvare eller afvise et opkald med høreapparaternes multifunktionsknap, kan det skyldes en af følgende årsager.

a. Din telefonkonfiguration kan forårsage problemet:

iPhone
Det kan være, at din iPhone indstiller opkaldets lydoverførsel til "Automatisk", og at dette normalt anvender telefon som standard. Derfor – når telefonen ringer – registrerer den ikke høreapparaterne som en Bluetooth-headset, og så vil det ikke være muligt at aktivere opkaldet ved at trykke på høreapparaternes multifunktionsknap. I så fald skal du følge disse trin på din iPhone: Indstillinger – Generelt – Tilgængelighed – Lydoverførsel ved opkald – Skift til Bluetooth-headset.

Andre telefoner
Følg disse generelle tip til at besvare opkald ved at trykke på dine høreapparaters multifunktionsknap:
  • Når telefonen er parret med høreapparaterne, skal du sikre dig, at Bluetooth-symbolet (øverst på telefonskærmen) viser, at den er forbundet.
  • Nogle telefoner vil automatisk overføre et opkald til dine høreapparater, hvis telefonopkaldet accepteres af høreapparaternes multifunktionsknap, men det bliver på telefonen, hvis knappen på telefonen anvendes. Hvis du besvarer et opkald på telefonen, kan du ændre det, så opkaldet sendes fra din telefon til dine høreapparater.
  • Tjek Bluetooth-symbolet under opkaldet- Sørg for, at Bluetooth-symbolet vises (er aktivt) ved at vælge det (se billede). Dette kan være forskelligt alt efter telefonmodel. Hvis Bluetooth-symbolet ikke vises, og opkaldet stadig er på telefonen, skal du trykke på symbolet for at ændre overførslen til høreapparaterne.

b. Der kan opstå forbindelsesproblemer, hvis telefonen er for langt væk, telefonen anvendes i bilen, eller hvis du ved en fejl klikker på høreapparaternes multifunktionsknap to gange for at besvare et opkald, hvilket vil afbryde opkaldet med det samme.

c. Modtagelse af opkald begynder på telefonen, som om det var et normalt indgående opkald uden brug af høreapparater. Derfor er det vigtigt at vente et par sekunder, indtil ringetonen høres i høreapparaterne ligesom på telefonen. Dette sikrer, at lyden overføres til høreapparaterne.