Hvorfor kan myRogerMic appen ikke blive parret eller oprette forbindelse til min Roger On?

Fejlfinding i forbindelse med parringsproblemer med myRogerMic appen.
For at kunne bruge appen skal du først parre den med din Roger On. Parring skal kun foretages under opsætningen af appen. Derefter husker appen din Roger On og vil automatisk forsøge at oprette forbindelse, når appen åbnes.
• Bluetooth skal aktiveres på din smartphone
• Følg anvisningerne i appen med henblik på at parre den med din Roger On.
• På Android smartphones skal placeringstjenester aktiveres under den initiale opsætning af appen. Efter den initiale opsætning er placeringstjenester ikke påkrævet, for at appen kan fungere.

Når der oprettes forbindelse igen, skal du sørge for at:
• Bluetooth er aktiveret på din smartphone.
• Sørg for, at din telefon ikke er i flytilstand.

Hvis forbindelsen mislykkes, skal du sørge for, at
•Roger On er slået til og har batteri
•Roger On er inden for rækkevidden af en standard Bluetooth LE forbindelse.

Du kan finde yderligere oplysninger om fejlfinding i appens betjeningsvejledning: www.phonak.com/myrogermicapp