Hvorfor kan myPhonak Junior appen ikke parres med mine høreapparater?

Der kan være flere årsager til, at høreapparaterne ikke kan parres med appen:
1. Inkompatible enheder. Appen kan ikke parres med enhederne, da de ikke er kompatible. myPhonak Junior appen er kompatibel med:
myPhonak Junior app: kompatible høreapparater
Bemærk, at høreapparaterne skal være af den samme type på begge ører.

2. En internetforbindelse er nødvendig under parringsprocessen.
3. Check, om Bluetooth er aktiveret på din smartphone.
4. På Android smartphones skal placeringstjenester aktiveres under den initiale opsætning af appen. Efter den initiale opsætning er placeringstjenester ikke påkrævet, for at appen kan fungere.

Hvis disse krav er opfyldt, og parringen ikke blev udført under opsætning af appen, eller den mislykkedes, skal du trykke på "Retry" (Prøv igen) for at genstarte parringsprocessen og følge anvisningerne.