Hvorfor vises Skridt og Puls ikke i myPhonak app?

Hvorfor kan brugeren ikke se live Skridt i myPhonak?

Besøg myPhonak websitet for at se, om sundhedsfunktioner understøttes af høreapparaterne:
www.phonak.com/myphonak
Generel adgang samt adgang til specifikke funktioner afhænger af høreapparatmodellen.

Hvis høreapparaterne er kompatible med sundhedsdata, kan en firmwareopgradering være nødvendig, f.eks. for at få adgang til live Skridt. En advarsel skal blive vist i myPhonak, hvis høreapparaterne kan modtage firmwareopdateringen. Denne firmwareopdatering kan installeres, når brugeren besøger hørespecialisten næste gang.
For at få adgang til sundhedsfunktion skal brugeren derudover logge på appen med en myPhonak konto.