Hvorfor har jeg problemer med at høre opkalderen gennem mine høreapparater fra Phonak, når jeg modtager et opkald på min iPhone?

Fejlfinding ved problemer med at høre den opkaldendes stemme gennem mine Bluetooth høreapparater.
Denne nemmeste måde at sikre, at telefonopkald sendes direkte gennem dine høreapparater er at besvare telefonopkald ved hjælp af høreapparaternes trykknap. Hvis du stadig ikke kan høre opkalderen på din telefon, skal du skrue op for lyden ved hjælp af knapperne til indstilling af lydstyrken på telefonen. Start opkaldet normalt ved udgående telefonopkald. Afhængigt af konfigurationen på din iPhone sendes opkaldet automatisk til høreapparaterne. Ved besvarelse af et opkald eller under et opkald kan du ændre det, så opkaldet sendes fra iPhone til høreapparaterne:

1. Fra opkaldsskærmen skal du vælge knappen Audio
  2. Der vises en menu med alle overførselsmuligheder
  3. Vælg NAVN PÅ HØREAPPARATER
  4. Du vil nu kunne høre opkalderen i dine høreapparater

BEMÆRK: Du kan eventuelt også konfigurere din iPhone til at sende opkaldet til dine høreapparater som standard. Se telefonens konfigurationsmuligheder. Hvis knapperne på dine høreapparater er konfigureret som knapper til indstilling af lyden af din hørespecialist, kan du også indstille lydstyrken for telefonopkaldet ved hjælp af høreapparatknapperne. Hvis dette ikke virker, skal du slette parringen fra din telefon, genstarte telefonen og høreapparaterne og derefter parre dem til telefonen igen.