Hvorfor har jeg problemer med at høre opkalderen gennem mine høreapparater fra Phonak, når jeg modtager et opkald på min Android-telefon?

Fejlfinding ved problemer med at høre den opkaldendes stemme gennem mine Bluetooth høreapparater.

Under et opkald opfanges din stemme af mikrofonerne i høreapparaterne fra Phonak

Besvar indkommende telefonopkald ved hjælp af høreapparaternes multifunktionsknap. Dette sikrer, at opkaldet sendes gennem dine høreapparater. Start opkaldet normalt via telefonen ved udgående opkald. Afhængigt af konfigurationen på din telefon sendes opkaldet automatisk til høreapparaterne. Ved besvarelse af et opkald eller under et opkald kan du ændre det, så opkaldet sendes fra din telefon til dine høreapparater. Fra telefonens programskærm skal du blot klikke på Bluetooth-symbolet for at aktivere eller deaktivere transmissionen til dine høreapparater.
Bemærk: Nogle telefoner overfører automatisk opkaldet til dine høreapparater, hvis telefonopkaldet accepteres af høreapparaternes multifunktionsknap, men det bliver på telefonen, hvis knappen på telefonen anvendes.

• Hvis du stadig ikke kan høre opkalderen på din telefon, skal du skrue op for lyden ved hjælp af knapperne på telefonen.

• Hvis multifunktionsknapperne på dine høreapparater er konfigureret som knapper til indstilling af lyden af din hørespecialist, kan du også indstille lydstyrken for telefonopkaldet ved hjælp af høreapparatknapperne.

• Hvis dette ikke virker, skal du slette parringen fra din telefon, genstarte telefonen og høreapparaterne og derefter parre dem til telefonen igen.