Hvilket høreapparat skal vælges fra listen på mobiltelefonen?

Under parringsprocessen kan Phonak høreapparaterne blive vist tre gange i listen over enheder.

Phonak høreapparater bruger flere versioner af Bluetooth® til mobilenheder (Bluetooth Classic til standardtelefonbrug, f.eks. telefonopkald og streaming af musik, og Bluetooth LE eller "Low Energy" til appen). På nogle telefoner registreres hver version af Bluetooth som en særskilt enhed. I det tilfælde vises tre enheder ved parring af to Phonak høreapparater (en tilsluttet via Bluetooth Classic og to ved brug af Bluetooth LE til at oprette forbindelse til myPhonak).

Vigtige noter:

Kun et høreapparat tilsluttes telefonen via Bluetooth Classic. Dette er normalt.
Navnene R-Phonak/L-Phonak kan være forskellige afhængigt af indstillingerne foretaget af hørespecialisten.

Android™ telefoner:

De to Bluetooth enheder LE_R-Phonak and LE_L-Phonak er til myPhonak app. De opretter automatisk forbindelse, når brugeren begynder at bruge appen. Disse må aldrig slettes, da det kan deaktivere kommunikationen mellem appen og høreapparaterne.

iPhone®:

Bluetooth enhederne LE_R-Phonak og LE_L-Phonak vist som "Ikke tilsluttet" tilsluttes myPhonak app. De opretter automatisk forbindelse, når appen åbnes.