Hvad sker der med de brugertilpassede programmer, når hørespecialisten har justeret høreapparaternes indstillinger?

Vil de brugertilpassede indstillinger blive slettet, når hørespecialisten har foretaget justeringer på høreapparaterne, eller vil de fortsat være gemt i appen?

Dette afhænger af modellen af de anvendte høreapparater.

De brugertilpassede programmer vil blive slettet, hvis der anvendes Audéo M eller Audéo B-Direct høreapparater. De brugertilpassede programmer skal oprettes igen og ændres i Avancerede indstillinger, som der er adgang til ved at trykke på "Juster program" i afsnittet Startskærm.

Ved alle andre høreapparater vil de brugertilpassede programmer stadig være tilgængelige, undtagen dem som relaterer til basisprogrammer, der enten er blevet slettet eller ændret af hørespecialisten under tilpasningssessionen.

Tag kontakt til hørespecialisten, hvis du ikke kender modellen på høreapparatet.